Kvalitets-behandlinger til fair priser

Ønsker du at forny dit udseende?

Og trænger du til en afslappende stund, hvor du er i fokus? Så byder vi dig varmt velkommen hos frisør Thomas H i Nærum. Her er der plads til alle, der ønsker en klipning eller hårfarvning, der emmer af kvalitet. Og på trods af den høje kvalitet, som vores dygtige frisører kan tilbyde, er priserne helt fair. Alle fortjener nemlig en god klipning.

Erfaren frisør med øje for tidens trends

Når du vælger Thomas H til din næste klipning eller hårfarvning, får du en frisør, der aldrig stopper med at udvikle sig. Selvom vi er erfarne frisører, så bestræber vi os på at følge tidens trends. Derfor deltager salonejer Thomas H flere gange årligt i kurser, ofte arrangeret af sin foretrukne inspirationskilde Gun-Britt. På den måde sikrer vi os, at vi holder os opdaterede med de nyeste tendenser inden for klipning og farvning, så vi kan tilbyde vores kunder den bedste service.

Vores behandlinger

Vi tilbyder klipning og hårfarvning til dig, der ønsker at give dit hår den bedste behandling. Vores dygtige frisører gør alt, hvad de kan for at opfylde dine ønsker, og på vejen mod din nye frisure benytter vi os kun af de bedste og nyeste pleje-, farve- og stylingprodukter.

Langt hår, kort hår, tykt eller tyndt hår? Uanset din hårtype sørger vi for en kvalitetsklipning- eller farvning af dit hår. Herunder kan du læse lidt om de forskellige frisørbehandlinger, vi tilbyder. Du kan se priser og yderligere detaljer på prislisten eller i vores bookingsystem

se alle behandlinger
Maria - Frisør Thomash

MARIA

Bestyrer på Torvet

Et godt håndværk og ærlighed. Det er mantraet for Maria som frisør. Maria elsker at være kreativ og finde frem til det bedste resultat. 

Lene - Frisør Thomash

LENE

Frisør på Torvet

Lene er tilbage hos frisør Thomash på torvet. Lene er en dygtig frisør og er godt kendt i området.

Jannik - Frisør Thomash

JANNIK

Assistent

Jannik's mange år i frisørbranchen sætter sit præg på flot herre klip. Jannik snakker meget om cykling/mountainbikes og ski om vinteren.

Thomas - Frisør Thomash

THOMAS

Indehaver

Thomas er frisør og indehaver af ThomasH siden 1996.  Thomas er udover en superdygtig frisør, og han snakker meget om alt.

Her er kunden i centrum!

“Jeg har haft salon i Nærum siden 1996 og jeg har mange trofaste kunder, der er kommet hos mig lige så længe," fortæller salonejer Thomas H.

Med trofaste kunder, der kommer igen og igen, samt en kundekreds, der spænder bredt, er salonen ofte fuldt besøgt. 

Når du sidder i frisørstolen er det dig og din oplevelse, der er i centrum. Du bliver forkælet af en af vores dygtige frisører, der står klar til at yde sit bedste og imødekomme dine ønsker.

Vi benytter os af de nyeste og bedste produkter inden for både pleje, farve og styling, fordi kun det bedste er godt nok til vores kunder.