Vi tilbyder

Klip - Frisør Thomash

Dame- og herreklip

Hos Thomas H tilbyder vi professionel herreklip og dameklip, uanset om du ønsker noget helt nyt eller blot vil vedligeholde din frisure med en studsning af spidser eller pandehår. Din frisure skal passe til din stil og smag, og vi tager os derfor tid til en snak om dine ønsker og behov.

Skal din baby eller dit barn klippes, har vi også stor erfaring med dette. Vi foretager klipningen i ro og mag og med hensyn til barnets behov.

Priser:

Dameklip og føn45 min.620 kr.
Vask og føn30 min.395 kr.
Herreklip30 min.465 kr.
   
   
Farvning - Frisør Thomash

Farver/striber/balayage

Hvad enten du ønsker at få farvet dit hår i en flot og naturlig farve, eller du vil prøve noget nyt, vildt og iøjnefaldende, så står vores dygtige frisører klar til at udføre en flot og professionel hårfarvning, der oser af kvalitet. Vi kan både udføre helfarvning, striber/highlights og tidens populære balayage, der giver et flot farvespil i håret.

Er du i tvivl om, hvilken behandling og hårfarve, der vil passe godt til dit hår, vejleder vi gerne i farvevalg samt nuancer og toner, så farvningen kommer til at passe dig og din hudtype på smukkeste vis.

Priser:

Farve60 min.fra 565 kr.
Bundfarve (1,5 cm)60 min.fra 505 kr.
Damestriber hele håret60 min.fra 1.565 kr.
Damestriber kort hår45 min.fra 1.040 kr.
Balayage uden føn90 min.fra 1.700 kr.
Bryn og vipper - Frisør Thomash

Bryn og vipper

Udover klipning og farvning af dit hår, tilbyder vi hos Thomas H også behandlinger af bryn og vipper. Med flotte bryn og vipper kan du indramme dine øjne på den helt rette måde, og det skaber en flot udstråling.

Hos salonen tilbyder vi retning af bryn og løft af vipper, og vi vejleder gerne i form og farvevalg, så bryn og vipper passer til dit ansigt, din hårfarve og dét, du gerne vil udstråle

Priser:

Bryn og vipper30 min.370 kr.
Vipper 170 kr.
Bryn 205 kr.
   
   
Extensions - Frisør Thomash

Extensions

Her i salonen beruger vi extensions fra Hairtalk. Hairtalk extensions hår af den fineste kvalitet, og specielt udvalgt til det skandinaviske marked. Derfor passer extensions fra Hairtalk helt naturligt med den fine hårstruktur vi typisk har i Danmark.

Ydermere har Hairtalk patent på verdens tyndeste og mest skånsomme tapesystem, det kan hverken ses eller mærkes i håret.

Kontakt salonen for mere information om extensions.

Priser:

Extensions60 min.fra 4.992 kr.
Oprykning af extensions60 min.1.100 kr.
Konsultation15 min.100 kr.
Tape Volume extensions30 min.fra 1.896 kr.